Producatori

Producatori
toro logo

Toro are aproximativ 800 produse. Este imposibil sa punem in acest site toate aceste date.

De aceea alegem doar cateva sa prezentam aici, urmand sa iti raspundem individual, functie de ce caz doresti rezolvat. Intuim ca te vei incadra drept interes, intr-una din aceste categorii:

- Firma speciliazata in construirea si intretinerea spatiilor verzi.
- Teren sportiv sau municipalitate.
- ...

Detalii...
clubcar logo

Club Car este cel mai mare producator din lume, pentru vehicole electrice, cu roti mici si zero emisii.
Sunt de asemeni reunoscuti ca un leader in inovatie.
Visage™ Mobile este ultimul intr-o lunga linie de avantaje tehnice, care imbunatateste experienta jucatorilor si ajuta o mai eficienta administrare a terenurilor de golf.

Detalii...

Wiedenmann GmbH din Germania, aduce excelenta tehnica in mentenanta gazonului si grija terenului.

Detalii...
billygoat logo

Cand vorbim despre curatenia proprietatii, Billy Goat Industries ofera o linie completa de solutii pentru toate nevoile resedintelor, spatiilor comerciale si publice.
Billy Goat este o afacere de familie operata din afara orasului Kansas, Missouri, SUA.
De mai mult de 40 de ani, Billy Goat a creat si fabricat produse pentru curatarea proprietatii, cu reputatie pentru inovatie, productivitate si calitate.

Detalii...
garia logo

Creata cu pasiune
Creata sa te miste, Garia este o unica combinatie de performanta, versatilitate si eleganta.
Puternica mostenire privind calitatea motorului
Toate motoarele Garia sunt construite de Valmet Automotive din Finlanda, o fabrica certificata de recordurile avute in constructiile pentru Porsche, Saab si Opel.
Garia este contruita din cele mai bune componente din industrie, furnizate companiilor care produc de asemeni Jaguar, Bentley, Rolls-Royce, Volvo si Aston Martin.

Detalii...
trilo logo

Trilo dezvolta si produce multifunctionale aspiratoare industriale pentru spatii publice. Trilo este un brand de varf in piata europeana.
Trilo funizeaza profesionalism prin solutii care salveaza timp la o varietate de activitati precum: curatarea gazonului, taierea gardului viu, adunat sau mutat pentru frunzele toamnei, adunatul resturilor rezultate in urma petrecerilor, tunderea si adunatul gazonului in acelasi timp.
O solutie economica prin multe functii intr-un singur echipament, excelenta operativitate si viata lunga demonstrata in urma a multi ani de funtionare...acestea sunt caracteristicile produselor Trilo.

Detalii...
Greenmech logo

Suntem un producător britanic, furnizând pe piața mondială produse de înaltă calitate, mărunțitoare și tocătoare pentru consumatori și utilizatori profesioniști.
Proiectăm, testăm, fabricăm și distribuim mașinile noastre și facem backup pentru toate produsele noastre printr-o rețea integrată de dealeri.
Dezvoltăm noi idei inovatoare pentru a îmbunătăți performanța în domeniu.

Detalii...